Prijzen

Op deze pagina is alle prijsinformatie te vinden. Wij bieden ook in 2024 weer vier verschillende braderie formats aan. Zo zijn er de standaard marktkramen, de commerciële kramen, commerciële grondplekken en natuurlijk de traditionele grondplekken. Deze verschillende verkoopplaatsen zijn verspreidt in heel Zalk wat de braderie voor zowel de standhouders als de bezoekers extra leuk maakt. Bekijk hieronder direct welke mogelijkheden passen bij uw wensen.

Standaard Marktkramen

Een goede verkoopdag op een braderie hangt van veel factoren af. Wij regelen voor u als standhouder naast 1000den bezoekers natuurlijk ook de beste kramen! Onze standaard kramen zijn uitstekend geschikt voor een plezierige verkoopdag. Deze kramen zijn 4 meter lang, staan op juiste hoogte en bieden bescherming tegen eventuele regen door middel van een zeildakje. Ook zijn deze kramen eenvoudig tegen elkaar aan te schuiven zodat u kunt uitbreiden. Een kraam kost €38,- en uiteraard zijn deze kramen ook makkelijk tegen elkaar aan te schuiven en te schakelen.

Commerciële Kramen en Grondplekken

Bent u als bedrijf benieuwd wat een braderie commercieel gezien op kan leveren? Nou best veel! De afgelopen jaren hebben al veel commerciële partijen met veel succes deelgenomen aan de braderie in Zalk. Een commerciële kraam kost €80,- en deze zijn uiteraard gemakkelijk uit te breiden en te schakelen. Natuurlijk ook te combineren met m² grondplekken. Heeft u geen kraam nodig, dan kunt u ook gebruik maken van de commerciële grondplekken. Deze plekken kosten €25,- per m². U betaalt voor een commerciële kraam of grondplek wanneer:
– u ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel en/of;
– u met de verkoop (gedeeltelijk) in uw levensonderhoud voorziet

Grondplekken

Wil jij met een grondplek op de braderie staan? Dat kan! Wij hebben op verschillende plekken in Zalk ruimte gemaakt om spullen te verkopen via een grondplek. Eventueel kan dat ook in combinatie met een kraam, geef dit dan aan op het inschrijfformulier. De kosten per meter grondplek (m²) zijn slechts €6!