Programma

In de afgelopen jaren is er hard gewerkt aan een zorgvuldig entree voor zowel bezoekers als standhouders. We hebben een speciaal parkeerbeleid dat gehandhaafd wordt om de doorstroom zoveel mogelijk te bevorderen. Een bezoek aan de braderie kost, wanneer u met de auto komt, €3,50. U betaalt per auto, dus onafhankelijk van het aantal personen. U maakt dan gratis gebruik van het grote parkeerveld. Komt u met de fiets, dan wordt geen entreeprijs gevraagd. Op onze website staat precies uitgelegd waar je in Zalk kunt parkeren.

De braderie begint voor bezoekers om 09:00 uur. Bij aankomst wordt u opgewacht door vrijwilligers. Het is de bedoeling dat u bij deze vrijwilligers de parkeerkosten per pin of contant voldoet. Daarna kunt u parkeren op één van de parkeervelden en hebt u onbeperkt toegang tot de gehele braderie en het dorp Zalk.

De braderie eindigt rond de klok van 15:30 uur. We hopen u op deze dag te mogen ontmoeten! Standhouders krijgen na hun aanmelding (uiterlijk de maandagavond voorafgaand aan de braderie) exacte informatie over het tijdstip waarop zij hun kraam en/of grondplek in kunnen gaan richten en waar zij kunnen parkeren. Wacht niet langer, schrijf je direct in. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.